Török Vendégház - Rábaközi Szállás - Jobaháza
Török Vendégház Jobaháza elérhetősége: +36 30 1136 144
English Slovensko Deutsch Cehska Magyar
A A A
Nyitólap >> Programok

Alpaka farm látogatása

: Programok

 

Az alpaka (Vicugna pacos, régebben Lama pacos L.) a Párosujjú patások rendjébe és a Dél-Amerikai Tevefélék családjába tartozik. Ebbe a családba tartozik még a szintén háziasított láma valamint a vadon élö vikunya és a guanakó is.

Az alpakát a Dél-Amerikai indiánok körülbelül 6000 évvel ezelött háziasították.

Jobaházán található, az Első Magyar Minőségi Alpaka tenyészet, melyet előre egyeztetett időpontban megtekinthetnek.

 

Leírás Alpaka tenyészet megismerése Jobaházán
Parkoló Ingyenes
Háziállat Nem engedélyezett

Az Alpaka faj bemutatása

Programunk keretében megismerheti ezt a Dél-Amerikai fajt. Barátságot köthet az Alpakkákkal, és kellemesen töltheti idejét állat simogatónkban.

 

Alpaka tenyésztési szaktanácsadás

Amennyiben érdekli az Alpaka tenyésztés, úgy szaktanácsadással állunk rendelkezésre, mind takarmányozás, mind pedig az állattartásával, gondozásával kapcsolatban.

Még sosem láttam ilyent!

Még sosem láttunk élőben ilyen állatot! Elragadóak, és gyönyőrűek voltak ezek az Alpakák! A kislányunkat is teljesen magával ragadták ezek a kedves állatok. Köszönjük!
Kovács - Tálos Ibolya, 34
 

Egyszerűen cukik!

Örülök, hogy szakítottam rá időt, és ha már itt jártam Jobaházán, akkor megismerhettem ezt a különleges állatfajt, és részesülhettünk a Kerkhof család vendégszeretetében!
Schwarzné Rita, 52

Hozzászólások

Programajánló

Kerékpár túra

Tegyen egy kellemes kerékpártúrát Jobaházán, és környékén! A Kisalföld adottságainak köszönhetően, teljesen sík terepen kerékpározhatnak vendégeink.

Gyógynövény bemutató

Jobaházán, a Kiskertem kertészetben, Vörös Bernadett kertészmérnök enged betekintést, a gyógy- és fűszernövények termesztésébe, szárításába.

 

Vissza a tetejére